Vandaag nog resultaat? Bel 0184 - 774017

Video

Video is een steeds belangrijker en toegankelijker communicatiemiddel. Je boodschap overbrengen op beeld geeft nét dat beetje extra. Devaca produceert en monteert bedrijfsvideo's, sfeerreportages en dronebeelden. 

Filmen in 4K

Wist je dat Youtube na Google de grootste zoekmachine ter wereld is? Het is dus van groot belang hier ook zichtbaar te zijn. Of gebruik video op je eigen website en social media kanalen. Devaca filmt standaard in 4K-kwaliteit en monteert met professionele software om je te voorzien van een mooie video. 

Instructievideo's

Je ziet het steeds vaker. Een al dan niet ingewikkelde boodschap wordt door middel van een animatie duidelijk uitgelegd. Devaca denkt graag met je mee om op deze manier op een leuke manier je publiek te bereiken. 

Dronefoto en dronevideo

Droombeelden

Ongemerkt zie je steeds meer prachtige beelden voorbijkomen die met een drone gemaakt zijn. Of het nu een foto in de krant is of een reisprogramma op televisie, de drone is onmisbaar. Devaca zet al jaren een professionele drone in voor fotografie en video.

Dronevideo en -fotografie

Een drone biedt veel meer mogelijkheden dan de standaard fotografie of video. Hij komt op plaatsen waar een persoon niet kan komen, bijvoorbeeld op het water en in de lucht. 

Ingebouwde GPS-sensoren zorgen dat de drone niet uit de lucht valt of wegvliegt, software zorgt dat de camera altijd in de juiste richting blijft filmen. De kosten van een dronereportage liggen vele malen lager dan bij het inzetten van een vliegtuigje/helicopter.

"Een drone is onmisbaar in elke video"

Klaar voor je nieuwe project?

Iedereen is welkom bij Devaca. Of je net voor jezelf begint of voor jouw organisatie op zoek bent naar creatieve ondersteuning.

Mail!

info@devaca.nl

Bel of app!

0184 - 774017
06 - 15860046

Kom langs!

Gieser Wildeman 72
3371 NG Hardinxeld-Giessendam