Vandaag nog resultaat? Bel 0184 - 774017

Ontwerp

Devaca biedt creatieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Het ontwerpen van een logo, flyer, brochure, spandoek of infographic is dagelijkse kost. Voortborduren op een huidige huisstijl, of vanaf het begin alles laten vormgeven? Alles kan. 

Maakt Devaca jouw nieuwe logo?

Logo's en huisstijlen

Elke huisstijl begint met een logo. Een logo is verreweg het meest in het oog springende en belangrijkste onderdeel. Welke kleuren worden er gebruikt en wat moet het logo uitstralen? Devaca denkt en adviseert graag mee over je logo en we werken samen toe naar een professionele huisstijl voor al je uitingen.

Ontwerp van flyers en folders

Flyers, brochures, spandoeken en meer!

Wat is er nou leuker en effectiever dan je logo en reclameboodschap gepresenteerd op een flyer, op een spandoek of als advertentie? Voor al je reclame en promotiematerialen kun je bij Devaca terecht

Website ontwerpen

On- en offline

Vaak zet je in de communicatie meerdere kanalen in. Een vertaling van je huisstijl naar een professionele website bijvoorbeeld. Of een online doorbladerversie van je brochure. 

Promotiematerialen

Promotiemateriaal is een ruim begrip. De meeste mensen zullen denken aan pennen of aanstekers. Maar ook bijvoorbeeld posters, autobestickering, vlaggen en spandoeken vallen hieronder. 

Sta je binnenkort op de beurs? Zowel voor grote als kleine standhouders zijn er diverse mogelijkheden ter promotie van je product. Complete beurs- en presentatiewanden, of een relatief simpele roll-up banner. Devaca heeft genoeg inspiratie!

Dus van het ontwerpen van een logo tot aan de levering van je complete huisstijl en branding; Devaca werkt voor je merk!

"Alles waar je een logo op kunt bedenken, is mogelijk"

Klaar voor je nieuwe project?

Iedereen is welkom bij Devaca. Of je net voor jezelf begint of voor jouw organisatie op zoek bent naar creatieve ondersteuning.

Mail!

info@devaca.nl

Bel of app!

0184 - 774017
06 - 15860046

Kom langs!

Gieser Wildeman 72
3371 NG Hardinxveld-Giessendam