Vandaag nog resultaat? Bel 0184 - 774017

Creativiteit sinds 2010

Devaca - Creative Support is opgericht door Dennis van Campen. Het bedrijf onderscheidt zich als een klein reclamebureau door snel, flexibel en effectief te werken. 

Dennis van Campen

Persoonlijk en toegankelijk

Devaca werkt op een persoonlijke en toegankelijke manier, het liefst via korte lijntjes. Zo komen we snel tot resultaat, of het nu gaat om het vormgeven van een logo of het opzetten van een nieuwe huisstijl. Onder het motto 'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden' werk ik voor jouw merk!

Kantoor Devaca

One-stop-shop

Door een totaalpakket aan te bieden maakt Devaca zich dienstbaar aan de klant. Eén contactpersoon voor de meest uiteenlopende marketing- en communicatievraagstukken zet de concurrentie al op achterstand.

Van zzp tot multinational

Devaca is een gezonde organisatie met een stabiele groei, die het mogelijk maakt voor zijn klanten op een snelle, eerlijke en effectieve wijze hun product en/of dienst in de markt te zetten. Dit gebeurt voor een startende zzp'er, maar ook het MKB, de overheid en zelfs grote multinationals. 

Vaak is het professionaliseren van de organisatie door bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl een forse investering. Niet bij Devaca! Door veel kleinere opdrachten te combineren en gezamenlijk aan te bieden aan een drukker, ontstaat een win-win situatie en blijven de kosten beperkt. 

"Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden."

Klaar voor je nieuwe project?

Iedereen is welkom bij Devaca. Of je net voor jezelf begint of voor jouw organisatie op zoek bent naar creatieve ondersteuning.

Mail!

info@devaca.nl

Bel of app!

0184 - 774017
06 - 15860046

Kom langs!

Gieser Wildeman 72
3371 NG Hardinxeld-Giessendam