Vandaag nog resultaat? Bel 0184 - 774017

Reviews

Een mooie site en presentatie, maar mond-tot-mond reclame blijft de beste graadmeter. Op deze pagina zijn enkele aanbevelingen verzameld. Zelf zaken gedaan met Devaca? Schrijf een recensie.

"Aan een half woord genoeg"

Devaca verzorgt al jaren de huisstijl van onze organisatie. Van briefpapier tot beursontwerp, van webdesign tot wandposters en alles wat daar tussen valt. Devaca is snel en vakkundig, creatief en doortastend, en heeft aan een half woord genoeg. En dat alles tegen zeer scherpe tarieven!

Koninklijke van Twist
Jeroen Eeuwijk

"HEERLIJK WERKEN MET DeVACA"

Heerlijk werken met Devaca. Goede snelle reacties en service. Creatief en voor een eerlijke prijs. We werken graag met Dennis en maken graag gebruik van zijn betrokkenheid bij ons bedrijf.

Hidrostal Benelux
Bart de Crom

"ERG TEVREDEN"

"Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat van onze website! Devaca houd rekening met de laatste internettrends en is daarbij creatief meedenkend voor een professioneel eindresultaat!"

Din International
Jan Mourik

"ZEER BETROUWBAAR"

Devaca is een zeer betrouwbaar bedrijf. In opdracht van Kroon Kozijn Dordrecht en Klikgordijn heeft Devaca twee schitterende websites gecreëerd waar wij erg blij mee zijn! Met name de duidelijke adviserende rol en de creatieve insteek zijn kenmerkend voor dit bedrijf.

Klikgordijn
Boy Thomesen

"SUPER SNELLE SERVICE"

Wij werken al enkele jaren samen met Devaca en dit doen wij met veel plezier. Prettige communicatie, betrouwbaar, creatief en een super snelle service. Wij raden Devaca dan ook altijd aan binnen ons netwerk.

Ondernemer
Rob Pronk

"ZEKER EEN AANRADER"

Devaca heeft voor DBM Elektrotechniek een nieuwe huisstijl en logo ontworpen. Ook hebben ze het ontwerp gemaakt van onze bedrijfswagens. Deze samenwerking verliep zeer professioneel en naar onze volledige tevredenheid. Zeker een aanrader.

DBM Elektrotechniek
Remco van Tilburg

"ONMISBAAR"

Devaca is voor ons onmisbaar voor drukwerk, website, ontwerpen van facebookacties enz. Dennis heeft maar een half woord nodig en voelt precies aan wat wij bedoelen. Dit maakt Devaca een waardevolle partner voor ons als kleine onderneming!

Bojo Webwinkels
Ed Zorg/Friso Hartmans

"FIJNE SAMENWERKING"

Devaca heeft voor Van Dalen Aggregaten de website met nieuwe huisstijl en logo evenals het ontwerp voor onze bedrijfswagens gemaakt. Zeer tevreden en een hele fijne samenwerking!!

Van Dalen Aggregaten
Colinda Schuuring

"PUIK WERK"

Met zowel mijn baan in loondienst als mijn eigen onderneming doe ik al jaren naar volle tevredenheid zaken met Devaca. Dennis is creatief, handelt snel en levert puik werk af!

DB Work
Rick Boer

"Professionele aanpak"

De professionele aanpak en snelle service hebben geleid tot een prachtig en sprekend logo voor ons. Ook het spandoek voldoet aan onze wensen. We hopen in de toekomst op een verdere prettige samenwerking.

Samen voor Sliedrecht
René Serno

"reageert en handelt snel"

Devaca heeft de huisstijl van mijn schoonheidssalon ontworpen. Fijne communicatie en reageert en handelt snel.

Schoonheidssalon Beauty by Lau
Laura de Ruijter

"reageert en handelt snel"

Devaca heeft de huisstijl van mijn schoonheidssalon ontworpen. Fijne communicatie en reageert en handelt snel.

Schoonheidssalon Beauty by Lau
Laura de Ruijter

"duidelijke vormgeving"

Devaca heeft voor ons het logo en marketingmateriaal ontworpen. Deze zijn duidelijk, goed vormgegeven en passen bij ons product. We kijken uit om ook onze volgende producten met Devaca te promoten.

Diesel Up
Vincent Toepoel

"ALS HET GOEDKOPER KAN, HOOR JE HET OOK"

Al ons drukwerk en promotiemateriaal komt bij Devaca vandaan. Goede kwaliteit en snelle levering. Er wordt altijd met je meegedacht en als het goedkoper kan, hoor je het ook!

Nautic Jobs
Michelle van den Berg

"ZEER TEVREDEN"

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Devaca. Wij waren zeer tevreden over het resultaat. Flexibel, snelle reactie, creatief en meedenken zijn kenmerkende woorden voor Devaca. Wij zullen een volgende keer zeker weer gebruik maken van de diensten van Devaca.

Groenendijk onderwijsadministratie
Rianne Jongkind

"VERDIEPT ZICHT IN DE DOELGROEP"

Dennis van Devaca voelt heel goed aan wat de wens van de klant is. Hij verdiept zich in de doelgroep en past de lay-out van de website daarop aan. Daarnaast is het ook nog eens heel fijn samenwerken met Dennis. Kortom super tevreden met de nieuwe website van How-2-Learn.

How-2-Learn
Hermy van Eck  - de Lange

"BINNEN NO-TIME UP TO DATE"

Devaca heeft mijn website eind vorig jaar gemaakt. Dennis begrijpt wat je visie is en legt dit mooi vast op je website. Onlangs ben ik een samenwerking aangegaan waardoor de website weer gewijzigd diende te worden. Door de snelle service van Dennis ben je in no time weer helemaal up-to-date. Ik ben zeer tevreden over Devaca. Een aanrader!

Gewichtsconsultente
Sylvia van Willigen

"ABSOLUUT VIJF STERREN WAARD!"

Absoluut 5 sterren waard! Dennis is heel vriendelijk, snel, professioneel en creatief. Hij heeft van mijn mega warrige brainstorm een tof ontwerp voor mijn logo en visitekaartjes gemaakt. Ben erg tevreden en kan hem absoluut aanraden!

Ekster Jewels
Anita Borsje

"prachtige rapportages"

Ik ken Dennis nog toen hij als student aan de EUR (waar ik hoogleraar bestuurskunde ben) studeerde. Hij is na zijn studie een andere kant opgegaan, maar ik maak graag gebruik van zijn diensten. Hij verzorgt prachtige teamrapportages voor het onderzoek naar sociale wijkteams dat wij doen. Hij doet dat goed, maar vooral ook flexibel en snel. Ik beveel Devaca daarom van harte aan!

Erasmus Universiteit Rotterdam
Bram Steijn

"uitmuntend"

Dennis heeft een opdracht uitgevoerd voor het bedrijf waar ik werk. Dennis is creatief, denkt mee en heeft ons uitstekend geholpen in het ontwerpproces. De kwaliteit en snelle levering van zijn werk is uitmuntend! Ik kan zijn service aan iedereen aanraden.

Fokker Aerostructures
Pauline Kampen

"recht-toe, recht-aan werkwijze"

Nieuwe website/huisstijl van KPS Keukens gemaakt door Devaca. Complimenten voor de recht-toe-recht-aan werkwijze. Wij geven een dikke tien!

KPS Keukens
Sander Scheurwater

"meest punctuele in zijn vakgebied"

Absoluut de allerbeste en meest punctuele in zijn vakgebied.

Den Breejen
Bob Muller

Laat een review achter!

Wil je zelf een recensie schrijven over ervaringen met Devaca - Creative Support? Dat kan via Google, zoek via www.google.nl naar 'Devaca'. In het resultatenscherm volgt een een scherm met foto's, adres en openingstijden. Klik op de knop 'Recensie schrijven' en geef een beoordeling! 

Klaar voor je nieuwe project?

Iedereen is welkom bij Devaca. Of je net voor jezelf begint of voor jouw organisatie op zoek bent naar creatieve ondersteuning.

Mail!

info@devaca.nl

Bel of app!

0184 - 774017
06 - 15860046

Kom langs!

Gieser Wildeman 72
3371 NG Hardinxveld-Giessendam