Privacy statement | Devaca
      Online en offline communicatie   |   Telefoon  0184 77 40 17    
         
    Devaca home             diensten             cases Nieuw            over              contact    
           
 
      Lees verder    
         
         
         
   
AVG
   
         
   

Privacy statement


Om een zo goed mogelijk werkende website neer te kunnen zetten, ontkom je tegenwoordig niet aan cookies, disclaimers en een privacyverklaring. Op deze pagina lees je het privacy statement. Deze is van toepassing op de website en de diensten van Devaca.

 

Welke gegevens worden er verzameld?

Zodra je het contactformulier invult, worden deze gegevens gebruikt om contact met je op te nemen.  Deze gegevens woren niet gedeeld met derden. Ben je al klant? Dan worden je naam (dat is wel zo persoonlijk), adresgegevens (voor de pakketjes met mooi drukwerk), je telefoonnummer (zodat we je altijd kunnen bereiken) en e-mailadres (voor de correspondentie en facturatie) opgeslagen. Deze worden ook niet gedeeld met derden.
 

Bewaren en beveiligen

Je gegevens worden niet langer dan nodig bewaard. Dus niet langer dan dat je als klant zaken doet met Devaca.
Zolang er een relatie tussen ons blijft bestaan, worden je gegevens bewaard. Deze gegevens worden niet zomaar gedeeld en veilig bewaard.

De website is ook beveiligd met een SSL-certificaat (de https-verwijzing), wat zorgt voor een beveiligde verbinding.

Delen van persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden niet zomaar gedeeld en zijn veilig. Alleen soms ontkom je er niet aan, als bijvoorbeeld je adres als afleveradres van je mooie drukwerk wordt opgegeven.  Met al deze leveranciers is een verwerkingsovereenkomst opgesteld in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Verzoek met betrekking tot je persoonsgegevens

Als klant van Devaca heb je uiteraard rechten. Zo kun je vragen welke persoonsgegevens we van je verwerken, ze laten wijzigen of wissen. Wil je dit? Stuur dan een e-mail naar info@devaca.nl met een kopie van je identiteitsbewijs (uiteraard met je BSN-nummer afgeschermd in het kader van de privacy). Binnen een week wordt er op gereageerd. Klachten kunnen ingediend worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Het privacy statement is op deze pagina altijd het meest recent. De laatste wijziging is doorgevoerd op 24 juli 2018 door: Devaca - Creative Support, Gieser Wildeman 72, 3371 NG Hardinxveld-Giessendam.

Cookies

Devaca gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je device. De cookies die worden gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en je gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen. Ook wordt aan de hand hiervan de website geoptimaliseerd.  Via de instellingen van je browser kun je je cookieinstellingen beheren.

   
   


   
         
   

Van A tot Z

   
   

Aanstekers
Advertentie-opmaak
Alu. textielframe Ansichtkaarten Autobestickering
Banners
Bestickering
Beurswanden
Bidons
Bierviltjes

Blocnotes
Boekjes
Briefpapier
Brochures
Canvas fotodoek Doordruksets
Enveloppen
Flyers
Folders
Foto op hout/glas

Huisstijl
Kalenders
Kerstkaarten
Keycords
Kleding
Logo
Magazines
Makelaarsborden
Mappen
Notitieblokken

Offertemappen
Ordners
Pennen
Posters Presentatiemappen
PVC-pasjes
Reclameborden
Ringbanden
Roll-up banners
Spandoeken

Stempels
Stickers
Stoepborden
Tassen
Uitnodigingen Verhuiskaarten Visitekaartjes
Vlaggen
Websites
Wenskaarten

   
   

Staat je gewenste product/dienst er niet tussen? Vraag dan een offerte aan!

   
         
    © 2010 - nu  Devaca  |  Telefoon  0184-774017  |  Mail   info@devaca.nl   |  Privacy Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp