Devaca - Creative Support Bel Devaca! 0184 - 77 40 17
   
       
         
   

Sponsoring en MVO

Offerte aanvragen    
   
Devaca.nl » Over Devaca » Sponsoring
   
         
   
Devaca is sponsor van diverse verenigingen en initiatieven. Op deze pagina leest u hoe Devaca zijn maatschappelijke betrokkenheid toont. Wilt u een sponsorverzoek indienen? Neemt u dan contact op!Devaca sponsort de Duurzaamheidsfabriek
  DE DUURZAAMHEIDSFABRIEK

De Duurzaamheidsfabriek staat op het Leerpark in Dordrecht. Ondernemers, groene investeerders en technisch talent werken daar samen aan innovatie en duurzaamheid. Devaca steunt de Duurzaamheidsfabriek door ondersteuning te bieden voor verschillende gebruikers van het gebouw.
     
Devaca sponsort Rivas Zorggroep
  RIVAS ZORGGROEP

Het Beatrixziekenhuis Gorinchem (onderdeel van Rivas Zorggroep) is opgefleurd met diverse canvasfoto-doeken. De foto's zijn gemaakt door het personeel zelf. De canvasdoeken zijn geheel door Devaca geschonken. 
     
Devaca sponsort Stichting Sportraad Sliedrecht
  SPORTRAAD SLIEDRECHT

Stichting Sportraad Sliedrecht stelt zich ten doel de sportbeoefening en de recreatiesport te bevorderen binnen de gemeente Sliedrecht. Devaca heeft voor deze enthousiaste club een logo ontworpen dat pas bij de huidige tijd.
     
Thor Volleybal
  THOR VOLLEYBAL

De dames 1 van Thor uit Bergambacht spelen op het enahoogste niveau topvolleybal. Dit seizoen is het team op alle fronten versterkt en reist het heel Nederland door voor de wedstrijden. Devaca heeft dit team voorzien van nieuwe broekjes die gezien mogen worden!
     
Devaca sponsort korfbalvereniging Merwede
  KORFBALVERENIGING MERWEDE

Bij korfbalvereniging Merwede uit Sliedrecht sponsort Devaca drie teams, een reclamebord langs het kunstgrasveld, het programmaboekje op zaterdag en de presentatiegids wordt vormgegeven. Daarnaast worden allerlei zaken vormgegeven en de website onderhouden.
     
Devaca sponsort de sociale moestuin Sliedrecht
  SOCIALE MOESTUIN SLIEDRECHT

De stichting Sociale Moestuin Sliedrecht streeft er naar om middels een toegankelijke, inspirerende en gezonde moestuin de inwoners van de gemeente Sliedrecht nader tot elkaar te brengen, in educatie te voorzien en sociale doelgroepen te ondersteunen in de integratie in de maatschappij. Devaca sponsort een website en heeft de stichting voorzien van logo en huisstijl
     
Devaca sponsor Samen voor Sliedrecht
  SAMEN VOOR SLIEDRECHT

Samen voor Sliedrecht staat voor zelfredzaamheid, onderlinge betrokkenheid en samenwerking van inwoners in de buurt. Dit willen ze doen door activiteiten met en voor elkaar te organiseren. Devaca steunt dit initiatief onder meer door het maken van de huisstijl en levering van promotiematerialen.
     
Devaca sponsort Sliedrecht Sport Volleybal
  SLIEDRECHT SPORT VOLLEYBAL

Sliedrecht Sport is meervoudig landskampioen volleybal en staat ook internationaal haar mannetje. Genoeg redenen om de naamsbekendheid van Devaca uit te breiden door middel van het plaatsen van een reclamebord in de zaal. Daarnaast is Devaca sinds 2015 mediapartner en geeft het onder andere vorm aan de presentatieblaadjes voorafgaand aan de wedstrijden.
     
Devaca sponsort tennisvereniging SLTC
  TENNISVERENIGING SLTC EN LTC DE MERWEDE

Devaca is sponsor van twee tennisverenigingen. In Sliedrecht is een nieuwe website ontwikkeld voor SLTC.

Bij de Hardinxveldse tennisvereniging (L.T.C. De Merwede) is Devaca sponsor van een gemengd zaterdag-team, een relatief nieuw team wat graag in een nieuw jasje gestoken wilde worden.
     
Devaca sponsort de Donk
  STICHTING DE DONK

Stichting De Donk is een initiatief uit de regio. Ze biedt hulp aan iedereen die daarom vraagt, waarbij de bijbel centraal staat. Devaca heeft in opdracht/vraag van de stichting het logo ontworpen en de huisstijl ontworpen.  


   
         
         
       
    ALLE PRODUCTEN/DIENSTEN VAN A TOT Z:    
         
   

Aanstekers
Advertentie-opmaak
Alu. textielframe
Ansichtkaarten
Autobestickering
Banners
Bestickering
Beurswanden
Bidons

Bierviltjes
Blocnotes
Boekjes
Briefpapier
Brochures
Canvas fotodoek
Doordruksets
Enveloppen
Flyers

Folders
Foto op hout/glas
Huisstijl
Kalenders
Kerstkaarten
Keycords
Kleding
Logo
Magazines

Makelaarsborden Mappen
Notitieblokken
Offertemappen
Ordners
Pennen
Posters
Presentatiemappen
PVC-pasjes

Reclameborden
Ringbanden
Roll-up banners
Spandoeken
Starterspakketten
Stempels
Stickers
Stoepborden
Tassen

Uitnodigingen
Verhuiskaarten
Visitekaartjes
Vlaggen
Websites
Wenskaarten

   
         
    Staat het door uw gewenste product/dienst er niet tussen? Vraag dan een offerte aan!    
         
    © 2010-2017  Devaca - Creative Support      |      0184-774017    |    Mail   info@devaca.nl  Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp