Devaca - Creative Support Bel Devaca! 0184 - 77 40 17
   
       
         
   

Missie en visie

Offerte aanvragen    
   
Devaca.nl » Over Devaca » Missie en visie
   
         
   
Devaca - Creative Support staat voor een snelle en flexibele organisatie waarin veel mogelijk is en men veeleisend mag zijn. Een duidelijke communicatie en praktische werkhouding zijn de basis voor een tevreden klantenkring. Samen van idee tot het eindproduct komen is het mooiste wat er is. Dat is de brandstof voor nieuwe creativiteit!


VISIE
Onder het motto 'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden' is Devaca - Creative Support in 2010 gestart. Tot op de dag van vandaag en ook voor de dag van morgen staat dit motto symbool voor de uitvoerende werkzaamheden. Devaca is een gezonde organisatie met een stabiele groei, die het mogelijk maakt voor zijn klanten op een snelle, eerlijke en effectieve wijze hun product en/of dienst in de markt te zetten. Dit kan op basis van het ontwerp van huisstijl of promotiematerialen, de productie (drukwerk) hiervan en door middel van een online identiteit via een website.

TOTAALPAKKET
Door een totaalpakket aan te bieden maakt Devaca - Creative Support zich dienstbaar aan de klant. Eén contactpersoon voor de meest uiteenlopende marketing- en communicatievraagstukken zet de concurrentie al op achterstand. Vaak is het professionaliseren van de organisatie door bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl een forse investering. Niet bij Devaca! Door veel kleinere opdrachten te combineren en gezamenlijk aan te bieden aan een drukker, ontstaat een win-win situatie en blijven de kosten beperkt. Devaca is voor zijn klanten altijd op zoek naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. 

TOEKOMST
De komende jaren staan in het teken van verdere professionalisering van de eigen organisatie. Nog meer aandacht voor (bestaande) klanten en leren van ieder project. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!


   
         
         
       
    ALLE PRODUCTEN/DIENSTEN VAN A TOT Z:    
         
   

Aanstekers
Advertentie-opmaak
Alu. textielframe
Ansichtkaarten
Autobestickering
Banners
Bestickering
Beurswanden
Bidons

Bierviltjes
Blocnotes
Boekjes
Briefpapier
Brochures
Canvas fotodoek
Doordruksets
Enveloppen
Flyers

Folders
Foto op hout/glas
Huisstijl
Kalenders
Kerstkaarten
Keycords
Kleding
Logo
Magazines

Makelaarsborden Mappen
Notitieblokken
Offertemappen
Ordners
Pennen
Posters
Presentatiemappen
PVC-pasjes

Reclameborden
Ringbanden
Roll-up banners
Spandoeken
Starterspakketten
Stempels
Stickers
Stoepborden
Tassen

Uitnodigingen
Verhuiskaarten
Visitekaartjes
Vlaggen
Websites
Wenskaarten

   
         
    Staat het door uw gewenste product/dienst er niet tussen? Vraag dan een offerte aan!    
         
    © 2010-2017  Devaca - Creative Support      |      0184-774017    |    Mail   info@devaca.nl  Like Devaca op Facebook! Like Devaca op Instagram! Volg Devaca op Twitter! Lees het blog Stel je vraag via Whatsapp